Стандарт вищої освіти 181 “Харчові технології” СВО “Доктор філософії”
Навчальний план денна форма навчання 2025
Навчальний план заочна форма навчання 2025
Рецензія 2025 Віталія Добровольського, директора ТОВ «Одеський Хлібозавод №4» ТМ «Одеський коровай».
Рецензія 2025 Родіона Рибчинського, к.т.н., директора «Спілка борошномелів України», голови правління ГО «Укрхарчопром», експерт зернового сектору ФАО ООН.
Рецензія 2025 Вадима Чагаровського, президента «Спілка молочних підприємств України».
Керівник робочої групи (гарант освітньої програми):
Богдан ЄГОРОВ, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, член-кореспондент НААН України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, академік НААН України, професор кафедри технології зерна і комбікормів ОНТУ, Президент ОНТУ.
Члени робочої групи:
- Наталія ТКАЧЕНКО, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ.
- Оксана ТКАЧЕНКО, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
- Дмитро ЖИГУНОВ, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
- Алла МАКАРИНСЬКА, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології зерна і комбікормів ОНТУ.
- Ірина СОЛОНИЦЬКА, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
- Надія ДЗЮБА, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування ОНТУ.
- Тетяна МАНОЛІ, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
- Віталій ШПАК, стейкхолдер (кандидат технічних наук, заступник генерального директора з виробництва ТОВ «Укрелеваторпром»).
- Анастасія АККЕРМАН, стейкхолдер (керівник відділу промислової аспірації, головний інженер проєктів ТОВ «Інтелектгруп компані» (IGC)).
- Оксана КЛИМЕНКО, здобувач вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», СВО «Доктор філософії».
Конференції, тренінги та семінари
Залучення роботодавців до освітнього процесу
Освітні компоненти ОНП G13 “Харчові технології” СВО “Доктор філософії” 2025