Графік консультацій з дисциплін IІ семестру 2023/2024 н.р.
Дисципліна | Викладач | Контакти | День, час, | Ідентифікатор, пароль |
Новітні технології виробництва комбікормів, кормових добавок і преміксів | Д.т.н., проф.
Єгоров Б.В. |
e-mail: bogdanegoroff58@gmail.com | Середа
15.30 – 16.30 |
Ідентифікатор конференції:
639 976 7777 Код доступу: 55555 |
Наукові основи харчових технологій | П’ятниця
15-30 – 16-30 |
|||
Науково-практичні основи комбікормового виробництва та годівлі сільськогосподарських тварин | Зав.каф.,
д.т.н., доц. Макаринська А.В. |
e-mail: allavm2015@gmail.com | Понеділок
14.30 – 15.30 |
Ідентифікатор конференції:
639 976 7777 Код доступу: 55555 |
Технологічний інжиніринг підприємств по зберіганню і переробці зерна | Четвер
14.30 – 15.30 |
|||
Науково-дослідна робота | Д.т.н., проф.
Станкевич Г.М. |
e-mail: georgii.stn@gmail.com | Четвер
14.30 – 15.30 |
Ідентифікатор конференції:
7356530671 Код доступу: 33333 |
Моделювання і оптимізація технологічних процесів | Четвер
15.30 – 16.30 |
|||
Сушіння зерна | К.т.н., доц.
Страхова Т.В. |
e-mail: straxova911@gmail.com | Середа
11.30 – 13.00 |
Ідентифікатор конференції:
5565894227 Код доступу: 2549112 |
Науково-дослідна робота | ||||
Контроль якості та безпека харчової продукції та сировини | К.т.н., доц.
Дмитренко Л.Д. |
e-mail: tehnolog-r@ukr.net | Четвер *)
14.30 – 15.30 з березня |
Ідентифікатор конференції 7720931507,
Код доступу: 286777 |
Управління якістю продукції при зберіганні і переробці зерна | Четвер **)
14-30 – 15-30 з березня |
|||
Технологія зберігання та сушіння зерна («Зберігання зерна») | К.т.н., доц.
Борта А.В. |
e-mail: borta.alla@ukr.net | *Вівторок
13.30 – 14.00 |
Ідентифікатор конференції:
997 902 3275 Код доступу: 6ewp2V |
Теоретичні основи харчових технологій | К.т.н., доц.
Кац А.К. |
e-mail: anfisakats1@gmail.com | Четвер
14-30 – 15-30 |
Ідентифікатор конференції: 956 999 2034
Код доступу: 180620 |
Інноваційні технології зберігання і переробки зерна з КП | Вівторок
14-30 – 15-30
|
|||
Технологія зберігання та сушіння зерна («Технологія елеваторної галузі») | Вівторок
15.00 – 16.00 |
|||
Управління якістю продукції при зберіганні і переробці зерна | К.т.н., доц.
Лапінська А.П. |
e-mail: alocnka.onaft@gmail.com | Вівторок
15.00 – 16.00 |
Ідентифікатор конференції:
465 894 9876 |
Технологія біопалива | К.т.н., доц.
Бордун Т.В. |
e-mail: bordun.tatjana@gmail.com | Понеділок
14.30 – 15.30 |
Ідентифікатор конференції:
841 986 2381 Код доступу: 3Ex6CR |
Науково-дослідна робота | Середа
14.30 – 15.30 |
|||
Інноваційні технології зберігання і переробки зерна з КП | Четвер
14.30 – 15.30 |
|||
Науково-практичні основи комбікормового виробництва та годівлі сільськогосподарських тварин | К.т.н., доц.
Турпурова Т.М. |
e-mail: turpurova.tatyana@gmail.com | Четвер
14.30 – 15.00 |
Ідентифікатор конференції:
705 229 3609 Код доступу: 377147 |
Технологічна експертиза, переробки, транспортування і зберігання у зерновій галузі | Четвер
15.00 – 15.30 |
|||
Науково-дослідна робота | Четвер
15.00 – 15.30 |
|||
Рецептурологія | К.т.н., доц.
Ворона Н.В. |
e-mail: tarnin@te.net.ua | *Вівторок
13.00 – 14.00 |
Ідентифікатор конференції:
246 972 9277 Код доступу: 262204 |
Технологія кормів з основами кормовиробництва | **Вівторок
13.00 – 14.00 |
|||
Інтелектуальна власність | К.т.н., доц.
Фігурська Л. В. |
e-mail: fihurska@gmail.com | П’ятниця
15.00 – 15.30 |
Ідентифікатор конференції:
725 7647 4082 Код доступу: 1111 |
Технологічна експертиза, переробки, транспортування і зберігання у зерновій галузі | П’ятниця
15.30 – 16.00 |
|||
Технологічний інжиніринг підприємств по зберіганню і переробці зерна | К.т.н., доц.
Валевська Л.О. |
e-mail: ludmila_valev@ukr.net
|
Вівторок, 14:30 – 15:50 | Ідентифікатор конференції:
9259916502 Код доступу: 1234 |
Технологічна експертиза, переробки, транспортування і зберігання у зерновій галузі | ||||
Основи автоматизованого проектування | К.т.н., доц.
Цюндик О.Г. |
e-mail: malik2008ts@gmail.com | П’ятниця *
11.30 – 13.00 |
Ідентифікатор конференції:
254 341 5026 Код доступу: 1122334455 |
Науково-дослідна робота | П’ятниця *
11.30 – 13.00 |
|||
Теоретичні основи харчових технологій | П’ятниця **
11.30 – 13.00 |
|||
Основи автоматизованого проектування | К.т.н., доц.
Соколовська О.Г. |
e-mail: sokolovskaya_alena@ukr.net
|
Середа
16.00 17.00 |
Ідентифікатор конференції:
499 220 2420 Код доступу: 11111 |
Інноваційні технології зберігання і переробки зерна з КП | К.т.н., доц.
Чернега І.С. |
e-mail: ilonamalaki@gmail.com | Середа
14-30 – 15-30 |
Ідентифікатор конференції:
576 463 2849 Код доступу: w2KaND |