Силлабуси навчальних дисциплін

БАКАЛАВР

Спеціальність: 073 «Менеджмент».

Система технологій

Спеціальність: 075 «Маркетинг».

Система технологій промисловості

Спеціальність:  076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

31 Контроль якості та безпеки харчової продукції та сировини

Стандартизація і сертифікація товарів і послуг

Спеціальність:  181 «Харчові технології».

Науково – практичні основи комбікормового виробництва та годівлі сільськогосподарських тварин

Теоретичні основи харчових технологій

Основи автоматизованого проектування (Технологія комбікормового виробництва)

Основи автоматизованого проектування (Технології зберігання зерна)

Основи наукових досліджень

181.5.Проектування підприємств галузі з КП (Технологія комбікормового виробництва)

181.6.Проектування підприємств галузі з КП (Технології зберігання зерна)

181.7. Стандартизація, метрологія та сертифікація

181.8. Технологія біопалива

Технології харчових виробництв (технології зберігання і переробки зерна (проєкт)

Технологія комбікормового виробництва 

Технологія виробництва кормових засобів і добавок

181.12. Технологія зберігання та сушіння зерна з КР

Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР I GMP) (Технології зберігання зерна)

181.14. Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР I GMP) (Технологія комбікормового виробництва)

Моделювання технологічних процесів харчових виробництв

181.16. Науково-дослідна робота (Технології зберігання зерна)

181.17. Науково-дослідна робота (Технологія комбікормового виробництва)

Зернознавство

Спеціальність:  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Годівля сільськогосподарських тварин

Технологія кормів з основами кормовиробництва


МАГІСТР

Спеціальність:  076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Технологічна експертиза переробки, зберігання та транспортування у зерновій галузі

Спеціальність:  181 «Харчові технології».

Технологічний інжиніринг підприємств по зберіганню і переробці зерна (Технологія комбікормового виробництва)

Технологічний інжиніринг підприємств по зберіганню і переробці зерна (Технології зберігання зерна)

181.2. Інноваційні технології зберігання і переробки зерна з КП (Технології зберігання зерна)

Інноваційні технології зберігання і переробки зерна з КП (Технологія комбікормового виробництва)

Рецептурологія

Методологія та організація наукових досліджень (Технологія комбікормового виробництва)

Методологія та організація наукових досліджень (Технології зберігання зерна)

Управління якістю продукції при зберіганні і переробці зерна (Технології зберігання зерна)

181.6. Управління якістю продукції при зберіганні і переробці зерна (Технологія комбікормового виробництва)

181.7. Науково-дослідна робота

181.8. Інтелектуальна власність


ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ (PhD)

Спеціальність:  181 «Харчові технології».

Обов’язкові освітні компоненти

181.8. Наукові основи харчових технологій

181.9. Новітні технології харчових продуктів

Вибіркові освітні компоненти

181.1. Наукові основи формування і забезпечення якості продукції

181.2. Моделювання і оптимізація технологічних процесів

181.10. Новітні технології післязбиральної обробки та зберігання зерна

181.11. Теоретичні та практичні основи сумішеприготування

181.24. Технологічний інжиніринг підприємств комбікормової галузі

181.28. Наукові основи формування і забезпечення якості зерна