Обговорення проєкту ОНП 2024 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, ступеню вищої освіти: доктор філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» на засіданні робочої групи.
Обговорення проєкту ОНП 2023 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, ступеню вищої освіти: доктор філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» на засіданні Вченої ради ННТІХП ім. Ломоносова М.В. 15.05.2023 (протокол № 7) (Ідентифікатор конференції: 924 387 8165, Код доступу: 8165)
Доповідачі – зав. аспірантурою ОНТУ, Соколюк К.Ю., директор ННТІХП ім. Ломоносова М.В., Ірина СОЛОНИЦЬКА, члени робочої групи – Макаринська А.В., Жигунов Д.О., Бордун Т.В., Ткаченко О.Б.
Виступили: проф. Капрельянц Л.В., Ткаченко Н.А., Тележенко Л.М.
Результати обговорення проєкту ОП 2023
Також на кафедрі Технології зерна і комбікормів в рамках наукових конференцій, семінарів та круглих столів проходить обговорення проєкту ОНП 181 “Харчові технології” СВО “Доктор філософії” як очно так і в режимі онлайн на платформі Zoom. На круглому столі студенти, аспіранти та викладачі кафедри приймають активну участь в обговоренні освітньої програми та вносять свої пропозиції.