Обговорення ОНП 181 “Харчові технології” СВО “Доктор філософії”

Обговорення проєкту ОНП 2024 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, ступеню вищої освіти: доктор філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» на засіданні робочої групи.

181-24-1     181-24-2181-24-3

181-24-5     181-24-6     181-24-7

181-24-8

181-24-12     181-24-10

Обговорення проєкту ОНП 2023 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, ступеню вищої освіти: доктор філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» на засіданні Вченої ради ННТІХП ім. Ломоносова М.В. 15.05.2023 (протокол № 7) (Ідентифікатор конференції: 924 387 8165, Код доступу: 8165)

Доповідачі – зав. аспірантурою ОНТУ, Соколюк К.Ю., директор ННТІХП ім. Ломоносова М.В., Ірина СОЛОНИЦЬКА, члени робочої групи – Макаринська А.В., Жигунов Д.О., Бордун Т.В., Ткаченко О.Б.
Виступили: проф. Капрельянц Л.В., Ткаченко Н.А., Тележенко Л.М.

Результати обговорення проєкту ОП 2023 

15-05-23-1 15-05-23-215-05-23-3

Також на кафедрі Технології зерна і комбікормів в рамках наукових конференцій, семінарів та круглих столів проходить обговорення проєкту ОНП 181 “Харчові технології” СВО “Доктор філософії” як очно так і в режимі онлайн на платформі Zoom. На круглому столі студенти, аспіранти та викладачі кафедри приймають активну участь в обговоренні освітньої програми та вносять свої пропозиції.

29-03-23-629-03-23-529-03-23-4
27-04-23-4 05-05-23-1  05-05-23-4  05-05-23-5 05-05-23-2