Стандарт вищої освіти 181 “Харчові технології” СВО “Доктор філософії”
Навчальний план денна форма навчання 2023
Навчальний план заочна форма навчання 2023
Рецензія 2023 Олександра Рибалки, доктора біологічних наук, член-кореспондента НАН, Завідувача відділу генетичних основ селекції СГІ–НЦНС.
Рецензія 2023 Юрія Піруса, директора з розробок та впровадженню ТОВ «ОЛИС».
Рецензія 2023 Дмитра Дарагана, Голови споживчого товариства «Смак життя».
Керівник робочої групи (гарант освітньої програми):
Богдан ЄГОРОВ, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, член-кореспондент НААН України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, академік НААН України, професор кафедри технології зерна і комбікормів ОНТУ, Президент ОНТУ.
Члени робочої групи:
- Наталія ТКАЧЕНКО, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ.
- Оксана ТКАЧЕНКО, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
- Дмитро ЖИГУНОВ, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
- Алла МАКАРИНСЬКА, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології зерна і комбікормів ОНТУ.
- Ірина СОЛОНИЦЬКА, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
- Надія ДЗЮБА, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування ОНТУ.
- Тетяна МАНОЛІ, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
- Віталій ШПАК, стейкхолдер (кандидат технічних наук, заступник генерального директора з виробництва ТОВ «Укрелеваторпром»).
- Анастасія АККЕРМАН, стейкхолдер (керівник відділу промислової аспірації, головний інженер проєктів ТОВ «Інтелектгруп компані» (IGC)).
- Оксана КЛИМЕНКО, здобувач вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», СВО «Доктор філософії».
Конференції, тренінги та семінари
Залучення роботодавців до освітнього процесу
Освітні компоненти ОНП “Харчові технології” СВО “Доктор філософії” 2023