БАКАЛАВР
Спеціальність: 073 «Менеджмент».
Спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Стандартизація і сертифікація товарів і послуг
Спеціальність: 076 (D7) «Підприємництво і торгівля, товарознавство та експертиза в митній справі».
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА СИРОВИНИ
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
Освітньо-професійна програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Технології харчових виробництв 2024
Технології харчових виробництв 2025 Проєкт
Освітньо-професійна програма: Технології ресторанного та оздоровчого харчування
Технології харчових виробництв 2025 Проєкт
Освітньо-професійна програма: Технології зберігання і переробки зерна
Науково – практичні основи комбікормового виробництва та годівлі сільськогосподарських тварин
Теоретичні основи харчових технологій
Основи автоматизованого проектування (Технологія комбікормового виробництва)
Основи автоматизованого проектування (Технології зберігання зерна)
181.5.Проектування підприємств галузі з КП (Технологія комбікормового виробництва)
181.6.Проектування підприємств галузі з КП (Технології зберігання зерна)
181.7. Стандартизація, метрологія та сертифікація
Технології харчових виробництв 2025 Проєкт
Технологія комбікормового виробництва
Технологія виробництва кормових засобів і добавок
181.12. Технологія зберігання та сушіння зерна з КР
Контроль якості, управління безпечністю та екологія в галузі (Технології зберігання зерна)
Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
181.16. Науково-дослідна робота (Технології зберігання зерна)
181.17. Науково-дослідна робота (Технологія комбікормового виробництва)
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Годівля сільськогосподарських тварин
Технологія кормів з основами кормовиробництва
МАГІСТР
Спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Технологічна експертиза переробки, зберігання та транспортування у зерновій галузі
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
181.2. Інтелектуальна власність (Технологія комбікормового виробництва)
181.3. Методологія та організація наукових досліджень (Технологія комбікормового виробництва)
181.3 Методологія та організація наукових досліджень (Технології зберігання зерна)
181.4. Інноваційні технології зберігання і переробки зерна з КП (Технології зберігання зерна)
181.5. Науково-дослідна робота (Технології зберігання зерна)
181.5. Науково-дослідна робота (Технологія комбікормового виробництва)
181.6. Управління якістю продукції при зберіганні і переробці зерна (Технології зберігання зерна)
Технологічний інжиніринг підприємств по зберіганню і переробці зерна (Технології зберігання зерна)
ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ (PhD) 2022
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
Обов’язкові освітні компоненти
181.8. Наукові основи харчових технологій
181.9. Новітні технології харчових продуктів
Вибіркові освітні компоненти
181.1. Наукові основи формування і забезпечення якості продукції
181.2. Моделювання і оптимізація технологічних процесів
181.10. Новітні технології післязбиральної обробки та зберігання зерна
181.11. Теоретичні та практичні основи сумішеприготування
181.24. Технологічний інжиніринг підприємств комбікормової галузі
181.28. Наукові основи формування і забезпечення якості зерна
ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ (PhD) 2023
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
Обов’язкові освітні компоненти
181.5. Наукові основи харчових технологій
181.6. Новітні технології харчових продуктів
Вибіркові освітні компоненти
181.1. Технологічний інжиніринг підприємств комбікормової галузі
181.2. Наукові основи формування і забезпечення якості зерна
181.3. Моделювання і оптимізація технологічних процесів
181.20. Наукові основи формування і забезпечення якості продукції
181.21. Новітні технології післязбиральної обробки та зберігання зерна
181.22. Теоретичні та практичні основи сумішеприготування
181.40. Методика викладання у вищій школі та педагогічна майстерність
ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ (PhD) 2024
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
Обов’язкові освітні компоненти
181.7. Наукові основи харчових технологій”
181.8. Новітні технології харчових продуктів
Вибіркові освітні компоненти
181.1. Технологічний інжиніринг підприємств комбікормової галузі
ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ (PhD) 2025
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
Обов’язкові освітні компоненти
181.7. Наукові основи харчових технологій”
181.8. Новітні технології харчових продуктів
Вибіркові освітні компоненти
181.1. Технологічний інжиніринг підприємств комбікормової галузі
181 Основи охорони інтелектуальної власності в харчових технологіях
181.22. Теоретичні та практичні основи сумішеприготування