БАКАЛАВР
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
181.1. Теоретичні основи харчових технологій
181.2. Проектування підприємств галузі з КП (Технології зберігання зерна)
181.3. Проєктування підприємств галузі з КП (Технологія комбікормового виробництва)
181.4. Стандартизація, метрологія та сертифікація
181.6. Основи автоматизованого проектування (Технології зберігання зерна)
181.7. Основи автоматизованого проектування (Технологія комбікормового виробництва)
181.8. Технології харчових виробництв (технології зберігання і переробки зерна (проєкт)
181.9. Технологія комбікормового виробництва
181.10. Технологія виробництва кормових засобів і добавок
181.11. Технологія зберігання та сушіння зерна з КП
181.12. Основи наукових досліджень
181.13. Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
181.15. Науково – дослідна робота (Технології зберігання зерна)
181.16. Науково – дослідна робота (Технологія комбікормового виробництва)
181.17. Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР I GMP) (Технології зберігання зерна)
Наскрізна програма практики (Технології зберігання зерна)
Наскрізна програма практики (Технологія комбікормового виробництва)
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
204.1. Годівля сільськогосподарських тварин
204.2. Технологія кормів з основами кормовиробництва
Спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
076.1. Контроль якості та безпеки харчової продукції та сировини
076.2. Стандартизація і сертифікація товарів і послуг
МАГІСТР
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
181.4. Інноваційні технології зберігання і переробки зерна з КП (Технології зберігання зерна)
181.6. Інтелектуальна власність
181.7. Управління якістю продукції при зберіганні і переробці зерна (Технології зберігання зерна)
181.9. Методологія та організація наукових досліджень (Технології зберігання зерна)
181.9. Методологія та організація наукових досліджень (Технологія комбікормового виробництва)
181.10. Науково-дослідна робота
Наскрізна програма практики (Технології зберігання зерна)
Наскрізна програма практики (Технологія комбікормового виробництва)
Спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
076.1. Технологічна експертиза переробки, зберігання і транспортування у зерновій галузі
ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ (PhD)
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
Обов’язкові освітні компоненти
181.8. Наукові основи харчових технологій
181.9. Новітні технології харчових продуктів
Вибіркові освітні компоненти
181.1. Наукові основи формування і забезпечення якості продукції
181.2. Моделювання і оптимізація технологічних процесів
181.10. Новітні технології післязбиральної обробки та зберігання зерна
181.11. Теоретичні та практичні основи сумішеприготування
181.24. Технологічний інжиніринг підприємств комбікормової галузі
181.28. Наукові основи формування і забезпечення якості зерна