Перелік дисциплін, які ведуться на кафедрі
| №
п/р |
Назва дисципліни |
Спеціальність |
Всього, годин | |
|
БАКАЛАВРИ |
||||
| 1 | Система технологій промисловості |
181 |
61,2 | |
| 2 | Технології харчових виробництв |
181 |
47,15 | |
| 3 | Технологія біопалива |
181 |
88,2 | |
| 4 | Технологія комбікормового виробництва |
181 |
330,95 | |
| 5 | Науково-дослідна робота студента |
181 |
81,6 | |
| 6 | Проектування підприємств галузі з КП |
181 |
170 | |
| 7 | Технологія виробництва кормових засобів і добавок |
181 |
190,8 | |
| 8 | Система технологій |
181 |
113,2 | |
| 9 | Основи автоматизованого проектування |
181 |
38,6 | |
| 10 | Наукові основи комбікормового виробництва та годівлі сільськогосподарських тварин |
181 |
101,4 | |
| 11 |
Контроль якості, безпека та екологія в галузі (HACCP і GMP) |
181 |
81,5 | |
|
12 |
Основи наукових досліджень |
181 |
37,6 | |
|
13 |
Моделювання технологічних процесів харчових виробництв |
181 |
||
|
14 |
Зернознавство |
181 |
||
|
15 |
Технологія зберігання та сушіння зерна |
181 |
||
|
16 |
Стандартизація, метрологія та сертифікація |
181 |
||
|
17 |
Теоретичні основи харчових технологій |
181 |
||
|
18 |
Виробнича практика |
181 |
59,0 | |
|
19 |
Переддипломна практика |
181 |
22,0 | |
|
20 |
Керівництво ДП |
181 |
459,0 | |
|
21 |
Годівля сільськогосподарських тварин |
204 |
||
|
22 |
Технологія кормів з основами кормовиробництва |
204 |
||
|
23 |
Стандартизація і сертифікація товарів і послуг |
076 |
||
|
24 |
Контроль якості та безпеки харчової продукції та сировини |
076 |
||
|
25 |
Система технологій |
073 |
||
|
МАГІСТРИ |
||||
| 1 | Управління якістю продукції при зберіганні і переробці зерна |
181 |
42,0 | |
| 2 | Методологія та організація наукових досліджень |
181 |
61,0 | |
| 3 | Рецептурологія |
181 |
168,7 | |
| 4 | Інтелектуальна власність |
181 |
59,2 | |
| 5 | Інноваційні технології зберігання і переробки зерна з КП |
181 |
140,3 | |
| 6 | Технологічний інжиніринг підприємств по зберіганню і переробці зерна |
181 |
48,8 | |
| 7 | Науково-дослідна робота студента |
181 |
110,8 | |
| 8 | Виробнича практика |
181 |
35,0 | |
| 9 | Дослідницька практика |
181 |
59,0 | |
|
10 |
Керівництво ДП |
181 |
90.0 |
|
| 11 |
Технологічна експертиза переробки, зберігання та транспортування у зерновій галузі |
076 |
||
