БАКАЛАВР
Спеціальність: 073 «Менеджмент».
Спеціальність: 075 «Маркетинг».
Система технологій промисловості
Спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
31 Контроль якості та безпеки харчової продукції та сировини
Стандартизація і сертифікація товарів і послуг
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
Науково – практичні основи комбікормового виробництва та годівлі сільськогосподарських тварин
Теоретичні основи харчових технологій
Основи автоматизованого проектування (Технологія комбікормового виробництва)
Основи автоматизованого проектування (Технології зберігання зерна)
181.5.Проектування підприємств галузі з КП (Технологія комбікормового виробництва)
181.6.Проектування підприємств галузі з КП (Технології зберігання зерна)
181.7. Стандартизація, метрологія та сертифікація
Технології харчових виробництв (технології зберігання і переробки зерна (проєкт)
Технологія комбікормового виробництва
Технологія виробництва кормових засобів і добавок
181.12. Технологія зберігання та сушіння зерна з КР
Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР I GMP) (Технології зберігання зерна)
Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
181.16. Науково-дослідна робота (Технології зберігання зерна)
181.17. Науково-дослідна робота (Технологія комбікормового виробництва)
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Годівля сільськогосподарських тварин
Технологія кормів з основами кормовиробництва
МАГІСТР
Спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Технологічна експертиза переробки, зберігання та транспортування у зерновій галузі
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
181.2. Інтелектуальна власність
181.3. Методологія та організація наукових досліджень (Технологія комбікормового виробництва)
181.3 Методологія та організація наукових досліджень (Технології зберігання зерна)
181.4. Інноваційні технології зберігання і переробки зерна з КП (Технології зберігання зерна)
181.5. Науково-дослідна робота
181.6. Управління якістю продукції при зберіганні і переробці зерна (Технології зберігання зерна)
Технологічний інжиніринг підприємств по зберіганню і переробці зерна (Технології зберігання зерна)
ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ (PhD) 2022
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
Обов’язкові освітні компоненти
181.8. Наукові основи харчових технологій
181.9. Новітні технології харчових продуктів
Вибіркові освітні компоненти
181.1. Наукові основи формування і забезпечення якості продукції
181.2. Моделювання і оптимізація технологічних процесів
181.10. Новітні технології післязбиральної обробки та зберігання зерна
181.11. Теоретичні та практичні основи сумішеприготування
181.24. Технологічний інжиніринг підприємств комбікормової галузі
181.28. Наукові основи формування і забезпечення якості зерна
ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ (PhD) 2023
Спеціальність: 181 «Харчові технології».
Обов’язкові освітні компоненти
181.5. Наукові основи харчових технологій
181.6. Новітні технології харчових продуктів
Вибіркові освітні компоненти
181.1. Технологічний інжиніринг підприємств комбікормової галузі
181.2. Наукові основи формування і забезпечення якості зерна
181.3. Моделювання і оптимізація технологічних процесів
181.20. Наукові основи формування і забезпечення якості продукції
181.21. Новітні технології післязбиральної обробки та зберігання зерна
181.22. Теоретичні та практичні основи сумішеприготування
181.40. Методика викладання у вищій школі та педагогічна майстерність